Postuar më: 26 Korrik 2017

Njoftim për shtyp

Në vijim të incidentit që ka ndodhur sot në Ksamil, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes dëshiron të njoftojë publikun se janë marrë masat e menjëhershme dhe po punohet në stabilizim të situatës, falë edhe ndërhyrjes së Forcave të Armatosura. Duke i kërkuar ndjesë turistëve tanë dhe të huaj për shqetësimin e krijuar, i lutemi të mirëkuptojnë që deri në rinormalizimin e situatës të drejtohen për të pushuar në plazhet e tjera në zonën e Sarandës. Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Të rejat e fundit
06.06.2017

Njoftim

më shumë
Njoftim
06.06.2017

Njoftim

më shumë