Taksa Progresive është lajm i mirë për të gjithë Shqiptarët.

Postuar më: 16 Dhjetor 2013
Lajm i mirë për shqiptarët! Këtë fundjavë në Këshillin e Ministrave është miratuar një buxhet historik për vendin. Pavarësisht gjendjes tejet kritike ku Qeveria shqiptare i gjeti si financat publike, ashtu edhe marrëdhënien shtet – individ, Qeveria ka mundësuar një buxhet që, për nga pesha dhe nga funksionet i kalon të gjithë buxhetet që janë miratuar deri më sot në vitet e tranzicionit.

Konkursi - Stop Proçedurave Absurde ndaj Biznesit.

Postuar më: 06 Dhjetor 2013
Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes njofton hapjen e konkursit: STOP PROCEDURAVE ABSURDE NDAJ BIZNESIT

Zhvillohet Konferenca e parë Ekonomike Gjermano-Shqiptare në Landin e Rinit të Veriut, me pjesëmarrjen e(...)

Postuar më: 29 Nëntor 2013
Znj. Brunilda Paskali, zëvendësministre e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Tregtisë merr pjesë në Konferencën e parë Ekonomike Gjermano-Shqiptare në Landin e Rinit të Veriut-Vestfalisë dhe prezanton në këtë konferencë programin e Qeverisë për nxitjen e investimeve të huaja dhe rritjen e bashkëpunimit ekonomik e tregtar mes Shqipërisë dhe Gjermanisë.

Konferencë për shtyp mbi raportin "Doing Business"

Postuar më: 01 Nëntor 2013
Ashtu siç e prisnin të gjithë, Shqipëria përsëri ka humbur vende në klasifikimin botëror të këtij publikimi prestigjioz. Në sajë të të dhënave që janë mbledhur deri në Maj të vitit 2013, ekipi i “Doing Business” e ka klasifikuar Shqipërinë në vendin e 90 nga 189 vendet që janë vlerësuar në këtë raport.

Takimi me Ambasadorin gjerman, Z.Hellmut Hoffman dhe zv/ambasadorin Z. Erik Tintrup

Postuar më: 30 Shtator 2013
Takimi me Ambasadorin gjerman, Z.Hellmut Hoffman dhe zv/ambasadorin Z. Erik Tintrup