Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë

Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të(...)

Shqipëria Europiane, në rajon dhe në botë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Zhvillimi Ekonomik

Do të ndërtojmë me urgjencë “profilin” apo “portretin” e ekonomisë shqiptare të dy(...)

Zhvillimi Ekonomik

Video

Foto

Prezantimi i Raportit Publik për 300 ditët e para të Ministrisë

Prezantimi i Raportit Publik për 300 ditët e para të Ministrisë

Sollëm modelin e rritjes Ekonomike të qëndrueshme
Shih foto galeri
Marrëdhëniet me Publikun

Marrëdhëniet me Publikun

Kërkesa/Ankesa/Denonco

zmp@ekonomia.gov.al

më shumë